Fondant
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Fondant er perfekt til at overtrække kager. Prøv denne hejmmelavede fondant næste gang du skal overtrække en festkage.
Ingredienser
|
100 g
Hvide skumfiduser
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|
Blå eller rød pastafarve
|
|
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
|
Flormelis
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Læg fondantmassen i en tætsluttende plastikpose og opbevar den ved stuetemperatur til den skal bruges. Varm fondanten et par sekunder i mikroovnen, hvis den er blevet for hård.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1690 kJ / 404 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 0,6 g |
| Fedt: | 4,5 g |
| Kulhydrat: | 89 g |