Frittata med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Smørstegte kantareller passer fint i den letlavede frittata. Også god med skinke eller en god krydret pølse til.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • 100 g skyllet grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kantarellerne og del dem i mindre stykker. Lad havldelen af smørret blive gyldent i en pande og rist kantarellerne i ca. 5 min. Tilsæt porrer, fløde, fond, salt og peber og lad det koge ved jævn varme og uden låg i ca. 3 min. Pisk æggene sammen i en skål og rør svampeblandingen heri. Tør panden af og lad resten af smørret blive gyldent i panden. Hæld æggeblandingen i panden og steg frittataen i ca. 5 min. - eller til den begynder at stivne let. Drys osten på og gratiner frittataen øverst i ovnen - til osten bliver gylden. Server sammen med ristet rugrbrød og salat.

OBS

Husk at bruge en pande uden plastichåndtag i ovnen.

Og husk grydelapper - da håndtaget bliver meget varmt!

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: