Frittata med kantareller
30 min

Frittata med kantareller

Smørstegte kantareller passer fint i den letlavede frittata. Også god med skinke eller en god krydret pølse til.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frittata med kantareller

Smørstegte kantareller passer fint i den letlavede frittata. Også god med skinke eller en god krydret pølse til.

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • 100 g skyllet grøn salat

Fremgangsmåde:

Rens kantarellerne og del dem i mindre stykker. Lad havldelen af smørret blive gyldent i en pande og rist kantarellerne i ca. 5 min. Tilsæt porrer, fløde, fond, salt og peber og lad det koge ved jævn varme og uden låg i ca. 3 min. Pisk æggene sammen i en skål og rør svampeblandingen heri. Tør panden af og lad resten af smørret blive gyldent i panden. Hæld æggeblandingen i panden og steg frittataen i ca. 5 min. - eller til den begynder at stivne let. Drys osten på og gratiner frittataen øverst i ovnen - til osten bliver gylden. Server sammen med ristet rugrbrød og salat.

OBS

Husk at bruge en pande uden plastichåndtag i ovnen.

Og husk grydelapper - da håndtaget bliver meget varmt!

Grill

Ca. 5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 56 %
Print