Frittata med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Smørstegte kantareller passer fint i den letlavede frittata. Også god med skinke eller en god krydret pølse til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • 100 g skyllet grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kantarellerne og del dem i mindre stykker. Lad havldelen af smørret blive gyldent i en pande og rist kantarellerne i ca. 5 min. Tilsæt porrer, fløde, fond, salt og peber og lad det koge ved jævn varme og uden låg i ca. 3 min. Pisk æggene sammen i en skål og rør svampeblandingen heri. Tør panden af og lad resten af smørret blive gyldent i panden. Hæld æggeblandingen i panden og steg frittataen i ca. 5 min. - eller til den begynder at stivne let. Drys osten på og gratiner frittataen øverst i ovnen - til osten bliver gylden. Server sammen med ristet rugrbrød og salat.

OBS

Husk at bruge en pande uden plastichåndtag i ovnen.

Og husk grydelapper - da håndtaget bliver meget varmt!

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag