Frosne flødeterninger

2 timer 5 min
Arbejdstid: 5 min
Frosne flødeterninger

Giv din kakaomælk et ekstra twist og køl den med med disse flødeterninger. Som variation til flødeterningerne kan du fryse fløden i en bakke - så kan du pynte med frosne flødeflager.

Ingredienser

Frosne flødeterninger

1 dl Piskefløde
½ liter Kakaomælk

Sådan gør du

Frosne flødeterninger

  • Fyld en bakke til isterninger med fløde og stil den i fryseren i min. 2 timer. hæld kakaomælken i glassene og server med flødeisterninger.

Du kan også lave flødeflager i stedet for flødeterninger. Beklæd en bakke med folie, hæld fløden på og stil den i fryseren i min. 2 timer. Knæk den frosne fløde i lange flager og kom flagerne i frosne glas. Sæt glassene på bordet ved servering - og hæld kakaomælken over.

Du kan bruge flødeterninger eller flødeflager som isterninger i drinks, der indeholder fløde eller mælk. Fx bayley, white russian, tiger milk eller pinacolada.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2628 kJ / 628 kcal

Næringsindhold pr. 100g

438 kJ / 105 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 13 % 3,4 g
Kulhydrat: 32,8 % 8,5 g
Fedt: 54,2 % 6,4 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/frosne-flodeterninger/