Frosne flødeterninger
Giv din kakaomælk et ekstra twist og køl den med med disse flødeterninger. Som variation til flødeterningerne kan du fryse fløden i en bakke - så kan du pynte med frosne flødeflager.
Ingredienser
Frosne flødeterninger
|
1 dl
Piskefløde
|
|---|
|
½ liter
Kakaomælk
|
|---|
Sådan gør du
Frosne flødeterninger
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også lave flødeflager i stedet for flødeterninger. Beklæd en bakke med folie, hæld fløden på og stil den i fryseren i min. 2 timer. Knæk den frosne fløde i lange flager og kom flagerne i frosne glas. Sæt glassene på bordet ved servering - og hæld kakaomælken over.
Du kan bruge flødeterninger eller flødeflager som isterninger i drinks, der indeholder fløde eller mælk. Fx bayley, white russian, tiger milk eller pinacolada.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
437 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 3,4 g |
| Fedt: | 6,4 g |
| Kulhydrat: | 8,4 g |