Frosset flødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Frosset flødeskum er en lækker og anderledes opskrift på velsmagende tilbehør. Alt du behøver for at tilberede denne ret er piskefløde, frisk persille, ravigottesauce og lidt salt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

16 stykker pr. portion

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv og vend persillen i. Smag til med ravigottesauce og salt. Beklæd et spækbrædt eller fladt fad med alufolie. Sæt flødeskummet i 16 toppe på alufolien og frys dem 1-2 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 93 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Rheingau, Tyskland

Vinen afhænger af hvilken slag kød, der serveres til. Til lyst kød og fisk vil en tør riesling fx en "trocken" fra Tyskland være god Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges

Andre gode forslag