

Frosset flødeskum
60+ min
Frosset flødeskum er en lækker og anderledes opskrift på velsmagende tilbehør. Alt du behøver for at tilberede denne ret er piskefløde, frisk persille, ravigottesauce og lidt salt.
Ingredienser
16 stykker pr. portion
Antal portioner
-
1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- 2 spsk hakket frisk kruspersille
- 2 tsk ravigottesauce
- ½ tsk groft salt
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Pisk fløden stiv og vend persillen i. Smag til med ravigottesauce og salt. Beklæd et spækbrædt eller fladt fad med alufolie. Sæt flødeskummet i 16 toppe på alufolien og frys dem 1-2 timer.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 2360 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 0,2 g
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 4 %
- Fedt: 93 %
Vin match
Riesling Rheingau, Tyskland
Vinen afhænger af hvilken slag kød, der serveres til. Til lyst kød og fisk vil en tør riesling fx en "trocken" fra Tyskland være god Kilde: Martin Nordkvist
Læs også om vin til asparges