Frosset flødeskum

Bedømmelse

(1 vurderinger)

60+ min

Frosset flødeskum er en lækker og anderledes opskrift på velsmagende tilbehør. Alt du behøver for at tilberede denne ret er piskefløde, frisk persille, ravigottesauce og lidt salt.

Ingredienser

16 stykker pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv og vend persillen i. Smag til med ravigottesauce og salt. Beklæd et spækbrædt eller fladt fad med alufolie. Sæt flødeskummet i 16 toppe på alufolien og frys dem 1-2 timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 93 %

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Rheingau, Tyskland

Vinen afhænger af hvilken slag kød, der serveres til. Til lyst kød og fisk vil en tør riesling fx en "trocken" fra Tyskland være god Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges