Frugtsalat i cognacsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Frugten ser lækker ud i frugtskålen, men glider nemmere ned hvis den er skåret ud i appetitlige bider - især hvis den er blandet med cognacsirup.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Cognacsirup

  • 3 dl friskpresset appelsinsaft (ca. ca. 5 appelsiner)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1½ spsk cognac
  • 500 g blandet frugt, fx sharonfrugt, mango, pære og blomme
  • 200 g blandede bær, fx brombær, jordbær, ribs og ananaskirsebær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Cognacsirup

Bring appelsinsaft og sukker i kog ved kraftig varme under omrøring. Skru ned til jævn varme og lad det koge i ca. 15 min - rør af og til. Hæld siruppen i en skål og stil den på køl. Bland cognac i siruppen, når den er kold.

Bland flødefraiche med 2 spsk cognacsirup. Pisk den til den er luftig. Hæld 1 spsk cognacsirup på toppen af cremen og vend det forsigtigt, så der er tydelige sirupsstriber.

Vask og skær frugt i mindre stykker. Skyl bærrene og del fx jordbær i halve. Vend frugten og bærrene med 3 spsk sirup og server sammen med cremen.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smage og syrlige touch passer særdeles godt til søde desserter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 37 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag