Frugtsalat i cognacsirup - Opskrifter - Arla

Frugtsalat i cognacsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Frugten ser lækker ud i frugtskålen, men glider nemmere ned hvis den er skåret ud i appetitlige bider - især hvis den er blandet med cognacsirup.

Ingredienser

Antal portioner

Cognacsirup

  • 3 dl friskpresset appelsinsaft (ca. ca. 5 appelsiner)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1½ spsk cognac
  • 500 g blandet frugt, fx sharonfrugt, mango, pære og blomme
  • 200 g blandede bær, fx brombær, jordbær, ribs og ananaskirsebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Cognacsirup

Bring appelsinsaft og sukker i kog ved kraftig varme under omrøring. Skru ned til jævn varme og lad det koge i ca. 15 min - rør af og til. Hæld siruppen i en skål og stil den på køl. Bland cognac i siruppen, når den er kold.

Bland flødefraiche med 2 spsk cognacsirup. Pisk den til den er luftig. Hæld 1 spsk cognacsirup på toppen af cremen og vend det forsigtigt, så der er tydelige sirupsstriber.

Vask og skær frugt i mindre stykker. Skyl bærrene og del fx jordbær i halve. Vend frugten og bærrene med 3 spsk sirup og server sammen med cremen.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 37 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: