Frugtsalat med frisk kokoscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Brug den som dessert, mellemmåltid eller som del af brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Kokoscreme

  • 1 vaniljestang - kornene herfra
  • 4 spsk kokosmel
  • 5 dl Cheasy® Skyr-yoghurt med kokos 0,2%

Frugt

  • 500 g forskellig frugt, fx pærer, æble, banan, appelsin, vindruer, ananas, melon, fersken og jordbær
  • ¼ liter appelsinjuice

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kokoscreme

Bland vaniljekorn og lidt af kokosmelet godt sammen. Vend det med resten af kokosmelet i yoghurten. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Frugt

Skær frugten i mindre stykker og vend det sammen i en stor skål med appelsinjuce og creme. Smag til.

Server frugtsalaten iskold og pynt evt. med mynteblade.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: