Frugtsalat med frisk kokoscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Brug den som dessert, mellemmåltid eller som del af brunch.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kokoscreme

  • 1 vaniljestang - kornene herfra
  • 4 spsk kokosmel
  • 5 dl Cheasy® Skyr-yoghurt med kokos 0,2%

Frugt

  • 500 g forskellig frugt, fx pærer, æble, banan, appelsin, vindruer, ananas, melon, fersken og jordbær
  • ¼ liter appelsinjuice

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kokoscreme

Bland vaniljekorn og lidt af kokosmelet godt sammen. Vend det med resten af kokosmelet i yoghurten. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Frugt

Skær frugten i mindre stykker og vend det sammen i en stor skål med appelsinjuce og creme. Smag til.

Server frugtsalaten iskold og pynt evt. med mynteblade.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag