Frugtsalat med frisk kokoscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Brug den som dessert, mellemmåltid eller som del af brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Kokoscreme

  • 1 vaniljestang - kornene herfra
  • 4 spsk kokosmel
  • 5 dl Cheasy® Skyr-yoghurt med kokos 0,2%

Frugt

  • 500 g forskellig frugt, fx pærer, æble, banan, appelsin, vindruer, ananas, melon, fersken og jordbær
  • ¼ liter appelsinjuice

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kokoscreme

Bland vaniljekorn og lidt af kokosmelet godt sammen. Vend det med resten af kokosmelet i yoghurten. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Frugt

Skær frugten i mindre stykker og vend det sammen i en stor skål med appelsinjuce og creme. Smag til.

Server frugtsalaten iskold og pynt evt. med mynteblade.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: