Frugtsalat med frisk kokoscreme

Bedømmelse

(9 vurderinger)

30 min

Brug den som dessert, mellemmåltid eller som del af brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Kokoscreme

Frugt

  • 500 g forskellig frugt, fx pærer, æble, banan, appelsin, vindruer, ananas, melon, fersken og jordbær
  • ¼ liter appelsinjuice

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kokoscreme

Rør yoghurt, skyr, flormelis, vaniljekorn og kokosmel sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Frugt

Skræl og skær frugten ud i mindre stykker. Vend frugten sammen i en stor skål med appelsinjuce og creme. Smag til.

Server frugtsalaten iskold og pynt evt. med mynteblade.

Tip

Du kan også blande lidt flødeskum eller rørt vaniljeis i cremen. Ønsker du cremen lidt tyndere kan du tilsætte lidt mere yoghurt.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde: