Frugtsalat med frisk kokoscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Brug den som dessert, mellemmåltid eller som del af brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Kokoscreme

  • 1 vaniljestang - kornene herfra
  • 4 spsk kokosmel
  • 5 dl Cheasy® Skyr-yoghurt med kokos 0,2%

Frugt

  • 500 g forskellig frugt, fx pærer, æble, banan, appelsin, vindruer, ananas, melon, fersken og jordbær
  • ¼ liter appelsinjuice

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kokoscreme

Bland vaniljekorn og lidt af kokosmelet godt sammen. Vend det med resten af kokosmelet i yoghurten. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Frugt

Skær frugten i mindre stykker og vend det sammen i en stor skål med appelsinjuce og creme. Smag til.

Server frugtsalaten iskold og pynt evt. med mynteblade.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde: