Frugtsalat med hytteost og sprød rug

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat med hytteost og sprød rug

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

En mager og dejlig frugtsalat som passer både til morgenmad, brunch eller som et mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 appelsin
  • 100 g stenfri blå vindruer i halve
  • 1 banan i mindre stykker

Appelsinsirup

  • ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 1½ spsk rørsukker
  • ½ vaniljestænger - kornene heraf

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær skal og hinder af appelsinen - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med - pres så meget saft ud som muligt af resten - gem saften. Vend appelsinfileter, druer og bananer sammen.

Appelsinsirup

Kom appelsinsaft (ca. ½ dl), sukker og vaniljekorn i en lille tykbundet gryde og kog det ved kraftig varme og uden låg i 1-2 min. - eller til saften begynder at tykne.

Fordel den kolde hytteost i 2 dybe tallerkener sammen med frugten. Dryp med sirup og knæk rugbrødet i mindre stykker og læg det ved. Server straks.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: