Frugtsalat med julesmag

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

En let dessert midt i den fede juletid. På andre årstider kan de hele krydderier skiftes ud med fx kardemomme, vanilje, og citronskal

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Krydderlage

  • 1 dl vand
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 5 hele nelliker
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 1 stjerneanis

Frugtsalat

  • 1 appelsin
  • 1 æble
  • 1 pære
  • 1 banan

Ingefærtzatziki

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydderlage

Kog alle ingredienserne til krydderlagen i ca. 5 min. Lad den køle.

Frugtsalat

Skræl æblet, pæren og appelsinen og skær dem i mundrette bidder. Gem bananen. Mariner de udskårne frugter i krydderlagen i 2-3 timer.

Bland yoghurt med ingefær og limeskal. Skær bananen i skiver og vend den med de marinerede frugter. Anret frugtsalaten portionsvis og server med ingefærtzatziki.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag