Frugtsalat med yoghurt og fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

30 min

Kombinationen af piskefløde og yoghurt giver frugtsalaten et herligt syrligt og frisk strejf.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 4 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 2 dl Kløver® sødmælksyoghurt appelsin
  • 5 spsk sukker
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 800 g friske frugter i tern, fx æble, pære, banan og appelsin
  • 50 g hakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 50 g hakkede hasselnøddekerner

Pynt

  • hakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • hasselnøddekerne

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et meget let skum og bland det med yoghurt, sukker og vaniljesukker. Vend frugt, chokolade og hasselnødder i.

Anret frugtsalaten i en skål og pynt med hakket chokolade og hasselnødder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag