Frugtsalat med ingefær og skyr

Let og enkel frugtsalat med få ingredienser, som imponerer både visuelt og smagsmæssigt. Ingefær udgør sammen med appelsinsaft marinaden i frugtsalaten. Hertil serveres en kølig skyrcreme med kakaonibs og appelsinskal. Forbered gerne din frugtsalat nogle timer før servering, så udvikler smagen sig endnu mere.
Ingredienser
Frugtsalat
2
Usprøjtede appelsiner
|
|
---|---|
2 tsk
Revet frisk ingefær
|
|
2
Kiwifrugter i tern
|
|
2
Æbler i tern
|
100 g
Blåbær
|
|
---|---|
25 g
Grofthakkede mandler
|
|
Citronmelisse
|
Skyrcreme
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
---|---|
2 spsk
Kakaonibs
|
|
1 spsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Frugtsalat
Skyrcreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du har ingefær i overskud kan du lave en portion ingefærshot og opbevare den på køl til en lækker morgenmad.
Du kan skifte blåbær ud med andre bær eller vindruer.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
273 kJ / 65 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,5 g |
Protein: | 3,2 g |
Fedt: | 1,9 g |
Kulhydrat: | 8,7 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
