Frugtsalat og skyr

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat og skyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(61 vurderinger)

15 min

Nøglehulsmærket opskrift

Børnene kan let være med, når denne nemme dessert skal tilberedes.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 moden mangofrugt i tern
  • 1 moden pære i tern
  • 3 spsk tørrede tranebær
  • 2 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 4 tsk hakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mango, pære og tranebær.

Fordel det syrnede produkt i 4 skåle og læg frugtsalaten ovenpå. Drys med mandler og server straks.

Tip

Skyren bliver tyndere, hvis den røres med lidt mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 11 %

Print

Kilde: