Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Fyldt kalkunbryst

  • 300 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 1 æg
  • 150 g Castello Saga® classic Saga® Classic
  • ½ spsk hakket friske rosmarinkviste
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kalkunbryst
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 skiver lufttørret skinke

Sauce

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyldt kalkunbryst

Bland, kyllingekød, æg, ost, rosmarin, salt og peber til en ensartet fars. Stil farsen på køl. Læg kalkunbrystet mellem to fryseposer og bank kødet fladt med en kødhammer (ca. 25-30 cm). Fordel farsen på kødet og rul det sammen. Læg rullen med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir. Drys kødet med salt og peber og fordel skinkeskiverne på kødet. Steg kalkunrullen midt i ovnen. Brug et stegetermometer og mål kødets centrumstemperatur, den skal være 75°C.

Sauce

Blend boullion og ost sammen. Kog saucen igennem under omrøring. Tilsæt stegeskyen fra kalkunbrystet, kulør og jævn saucen. Smag saucen til.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 150°C i varmluft

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 21750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 63,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 42 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: