Fyldt kyllingebryst med parmaskinke
30 min
•
Saftige kyllingeruller svøbt i parmaskinke og med fyld af hytteost og græskarkerner. De fyldte kyllingebryster bliver ledsaget af sprøde, lynstegte grøntsager.
Ingredienser
Fyldt kyllingebryst
|
2
Store kyllingefileter (ca. 450 g)
|
|
|---|---|
|
100 g
Hytteost
|
|
|
4 tsk
Græskarkerner
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
|
|
25 g
Smør
|
Stegte grøntsager
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
450 g
Broccoli i små buketter og stokken i tern
|
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 225 g)
|
|
|
3
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
2 dl
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
|
|---|---|
|
250 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Fyldt kyllingebryst
Stegte grøntsager
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 11,2 g |
| Fedt: | 3 g |
| Kulhydrat: | 8,3 g |