Fyldte brød med spinat og ost
30 min
•
&format=webp)
Disse fyldte spinatbrød er hurtigt bagt og mætter godt. Brødene er fyldt med spinat og ost - og de er dejlige både på en buffet og som tilbehør til i suppe. Og så er de fyldte brød perfekte at tage med i madpakken eller på udflugt.
Ingredienser
Fyldte spinatbrød
250 g
Optøet, frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
1
Firkantet pizzadej (ca. 400 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
½ tsk
Havsalt, fx maldon
|
---|
Sådan gør du
Fyldte spinatbrød
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server fx brødet sammen med en tomatsalat og grillet kød og du har et aftensmåltid. Spinatbrødet kan evt. lunes på grillen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7280 kJ / 1740 kcal
Næringsindhold pr. 100g
889 kJ / 212 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 16,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 39,8 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 43,6 % | 22,8 g |
