Fyldte chilier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

30 min

Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.

Ingredienser

2 stk pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberne (også stilken) og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hæld det kogende vand over chilipeberne og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og brus chilierne over med koldt vand. Dup dem tørre med køkkenrulle. Findel osten med en gaffel og fordel den i de halve chilier. Hæld honningen over lige inden de skal spises.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 570 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin på riesling-druen, fx en kabinett fra Mosel Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chili