Fyldte chilier
30 min

Fyldte chilier

Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.
Bedømmelse (25 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldte chilier

Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.

2 stk pr. person

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Flæk chilipeberne (også stilken) og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hæld det kogende vand over chilipeberne og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og brus chilierne over med koldt vand. Dup dem tørre med køkkenrulle. Findel osten med en gaffel og fordel den i de halve chilier. Hæld honningen over lige inden de skal spises.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 570 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %
Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin på riesling-druen, fx en kabinett fra Mosel Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chili