Fyldte chilier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

30 min

Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.

Ingredienser

2 stk pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberne (også stilken) og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hæld det kogende vand over chilipeberne og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og brus chilierne over med koldt vand. Dup dem tørre med køkkenrulle. Findel osten med en gaffel og fordel den i de halve chilier. Hæld honningen over lige inden de skal spises.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 570 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin på riesling-druen, fx en kabinett fra Mosel Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chili