Fyldte chilier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

30 min

Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.

Ingredienser

2 stk pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberne (også stilken) og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hæld det kogende vand over chilipeberne og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og brus chilierne over med koldt vand. Dup dem tørre med køkkenrulle. Findel osten med en gaffel og fordel den i de halve chilier. Hæld honningen over lige inden de skal spises.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 570 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Sødlig hvidvin på riesling-druen, fx en kabinett fra Mosel Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chili