Fyldte chokolader med saltkaramel
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 55 min
•
Chokolade fyldt med saltkaramel smager godt for både børn og voksne. Bløde karamel og sprød chokolade er den perfekte kombination. Brug fx de fyldte chokolader som værtindegave eller mandelgave til jul.
Ingredienser
Saltkaramel
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
½ dl
Mørk sirup
|
|
|
75 g
Flormelis
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
¾ tsk
Flagesalt
|
Chokoladeskaller
|
400 g
Hakket mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
Vat
|
Sådan gør du
Saltkaramel
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar chokoladerne på køl og tag dem ud lidt før servering Brug evt. rester af saltkaramellen på morgengrøden eller i en chokoladekage
Karamellen kan fryses og bruges senere. Tø den i køleskabet
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1942 kJ / 464 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g |
| Protein: | 3,6 g |
| Fedt: | 26,4 g |
| Kulhydrat: | 53,2 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.