Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.
9584 kJ / 2291 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,2 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 45,2 % | 8,8 g |
Fedt: | 29,6 % | 2,6 g |
En herlig klassiker med hakket kød og brun sovs.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
8
Blade hvidkål (ca. 250 g)
|
---|
400 g
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Mælk
|
|
75 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Grofthakkede kapers
|
200 g
Fintstrimlet hvidkål
|
|
---|---|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
25 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
4 spsk
Kapers
|
800 g
Kartofler - kogte
|
---|
Bredbladet persille
|
---|