Fyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauce
1 time 25 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Sæt tænderne i moderne mormormad! Fyldt hvidkål er nemlig en skøn klassisk ret, du her får i en opdateret version med masser af smag i farsen og en sprød råkostsalat og kaperssauce som tilbehør.
Ingredienser
8
Blade hvidkål (ca. 250 g)
|
---|
Fyldte hvidkålspakker
400 g
Hakket grise- og kalvekød
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Mælk
|
|
75 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Grofthakkede kapers
|
Råkost
200 g
Fintstrimlet hvidkål
|
|
---|---|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
25 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
Kaperssauce
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
4 spsk
Kapers
|
Tilbehør
800 g
Kartofler - kogte
|
---|
Pynt
Bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Fyldte hvidkålspakker
Råkost
Kaperssauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9594 kJ / 2293 kcal
Næringsindhold pr. 100g
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,2 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 45,2 % | 8,8 g |
Fedt: | 29,6 % | 2,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
