Fyldte majspandekager med kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kalkun.

Ingredienser

Antal portioner

Majspandekager

  • 4 spsk hvedemel
  • 150 g majsmel (ca. 3 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 3½ dl mælk
  • 4 æg
  • 25 g smør til stegning

Tomatsalsa

  • 4 tomater i mindre stykker
  • 1 salatløg i mindre stykker
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 tsk sød chilisauce
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk groft salt

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Majspandekager

Bland hvedemel, majsmel og salt i en skål. Pisk mælken i og derefter æggene. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op. Lad lidt af smørret gyldne i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fordel heri ca. ¾ dl dej og bag pandekagen ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side (pak pandekagerne ind i alufolie). Bag resten af pandekagerne.

Tomatsalsa

Kom alle ingredienserne i en food processor/hurtighakker og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fyld

Skær kartoflerne i tynde stave, skyl og tør dem. Lad smørret gyldne i en stor pande. Steg kalkunkødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag det op. Tilsæt kartoffelstave og chilisauce. Steg dem ved jævn varme i ca. 17 min., rør af og til. Tilsæt peberfrugt og steg i ca. 2 min. Vend majskerner og kinakål i og steg yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend kød og halvdelen af osten i. Smag til med salt og fordel fyldet på pandekagerne. Rul dem sammen og læg pandekagerne med sammenføjningerne nedad i ét lag, i et ovnfast fad. Drys resten af osten over og gratiner pandekagerne midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 225°.

Frysetip

Kan fryses før gratinering

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: