Fyldte majspandekager med kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kalkun.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Majspandekager

  • 4 spsk hvedemel
  • 150 g majsmel (ca. 3 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 3½ dl mælk
  • 4 æg
  • 25 g smør til stegning

Tomatsalsa

  • 4 tomater i mindre stykker
  • 1 salatløg i mindre stykker
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 tsk sød chilisauce
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk groft salt

Fyld

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Majspandekager

Bland hvedemel, majsmel og salt i en skål. Pisk mælken i og derefter æggene. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op. Lad lidt af smørret gyldne i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fordel heri ca. ¾ dl dej og bag pandekagen ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side (pak pandekagerne ind i alufolie). Bag resten af pandekagerne.

Tomatsalsa

Kom alle ingredienserne i en food processor/hurtighakker og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fyld

Skær kartoflerne i tynde stave, skyl og tør dem. Lad smørret gyldne i en stor pande. Steg kalkunkødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag det op. Tilsæt kartoffelstave og chilisauce. Steg dem ved jævn varme i ca. 17 min., rør af og til. Tilsæt peberfrugt og steg i ca. 2 min. Vend majskerner og kinakål i og steg yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend kød og halvdelen af osten i. Smag til med salt og fordel fyldet på pandekagerne. Rul dem sammen og læg pandekagerne med sammenføjningerne nedad i ét lag, i et ovnfast fad. Drys resten af osten over og gratiner pandekagerne midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 225°.

Frysetip

Kan fryses før gratinering

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag