Fyldte peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

1 timer

Lav fyldte peberfrugter som vegetarret eller med tilbehør af kød - fyld af hytteost, peberfrugt, bulgur og sorte oliven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 80 g grov bulgur (ca. 1 dl)
  • 2 dl vand
  • ¼ tsk groft salt

Hytteostfyld

  • 150 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 50 g hakkede sorte oliven
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 små røde og gule peberfrugter (ca. 700 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk rasp

Hertil

  • 400 g stegt kød, fx flanksteak eller skinkeschnitzler
  • 300 g kogt broccoli
  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom bulguren i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog bulguren ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren hvile, stadig under låg, i ca. 10 min.

Hytteostfyld

Bland hytteosten med resten af ingredienserne og den kogte bulgur.

Skær imens toppen af peberfrugterne og rens dem for frø og frøstol - lad stilken sidde på toppen. Skyl og tør peberfrugterne godt og stil dem i et lille, ovnfast fad - skær evt. en meget tynd skive af bunden, så de kan stå. Læg lågene på et stykke alufolie. Fordel hytteostfyldet i peberfrugterne og drys med rasp. Bag peberfrugter og låg på en plade midt i ovnen. Læg låg på peberfrugterne ved serveringen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag