Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.
7639 kJ / 1826 kcal
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 11,7 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 72,7 % | 21,2 g |
Fedt: | 15,6 % | 2,1 g |
Karrydressingen egner sig også godt i en sandwich med salat, kylling og bacon.
Tag fyldet og dressingen med i hver sin tætsluttet boks og fyld først pitabrødet, når det skal spises - så bliver brødet ikke vådt. Lun med fordel pitabrødet på en brødrister og pak det i et kaffefilter. Selv om brødet ikke er lunt, når det spises gør opvarmningen noget godt for smagen.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.