Fyldte rødspættefileter med spraglet salat
30 min
•
Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.
Ingredienser
Spraglet salat
|
6
Gulerødder i tynde strimler (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
150 g
Radiser i halve
|
|
|
100 g
Syltede agurker i tern
|
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
100 g
Babysalatblade
|
|
|
1 dl
Dildkviste
|
|
500 g
Rensede rødspættefileter
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 dl
Grofthakket frisk dild
|
|
|
Tandstikkere
|
|
|
25 g
Smør
|
Tilbehør
|
300 g
Ristet rugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Spraglet salat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
511 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 10,9 g |
| Fedt: | 4,2 g |
| Kulhydrat: | 10 g |