Fyldte squash - Opskrifter - Arla

Fyldte squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(68 vurderinger)

60+ min

Fyldte squash nemme at tilberede og smager lækkert. Glæd dig til at prøve denne opskrift med hakket svinekød og dejlig sqaush.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 små grønne squash (ca. 1 kg)
  • 1 tsk groft salt

Fars

  • 400 g hakket svinekød
  • 3 spsk rasp
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 4 spsk fintrevet zittauerløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Sauce

  • 3 spsk hakket zittauerløg
  • 25 g smør
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler eller 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær en tynd skive (på langs) af de vaskede squash. Skrab indmaden ud med en ske, og skær det og de afskårne skiver i terninger. Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække ca. 10 min. Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle.

Fars

Rør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg og krydderier. Fyld farsen i skallerne og dæk overfladen med osteskiver.

Sauce

Svits løg i gyldent smør i en gryde, tilsæt squashterningerne og tomater med væde. Kog saucen i ca. 5 min. og smag til med salt og peber. Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash. Bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: