Gnocchi med ærter og citron
25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•

Gnocchi er en italiensk specialitet, som er lavet af kogte kartofler, mel og æg. Du kan lave dem selv eller du kan købe dem færdiglavet. Gnocchi kan koges, steges eller bages i ovnen, hvilket gør dem sprøde. I denne opskrift er gnoccierne bagt sprøde, før de blandes i den cremede grøntsagssauce.

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ingredienser
500 g
Gnocchi
|
|
---|---|
1½ spsk
Olie
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Løg i halve skiver
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
1
Squash i grove stykker
|
|
½ tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Revet ost, fx lagret havartiost
|
|
½
Citron (usprøjtet), skal og saft heraf
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6453 kJ / 1542 kcal
Næringsindhold pr. 100g
504 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 11 % | 3,3 g |
Fedt: | 34,3 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 54,7 % | 16,2 g |
