Græskarsalat med sorte bønner
45 min
•

Græskarbåde vendes i en dressing af madlavningsfløde og lime og bages i ovnen. Vi serverer græskarsalaten med drys af ristede græskarkerner og lidt finthakket meget mørk chokolade.
Ingredienser
Marinade
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
750 g
Skrællet græskar i halve, tynde både, fx hokkaido
|
---|
4 spsk
Græskarkerner
|
---|
Ristede tortillapandekager
6
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
Vand
|
|
1 tsk
Let knust flagesalt
|
2 dåser
Sorte bønner (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 200 g)
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
1
Limefrugt i både
|
|
1 spsk
Finthakket mørk chokolade, ca. 70%
|
Sådan gør du
Marinade
Ristede tortillapandekager
Bagetid for græskar
Ristning af græskarkerner
Ristning af tortillas
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,1 g |
Protein: | 4,3 g |
Fedt: | 2,8 g |
Kulhydrat: | 12,4 g |
