Græskarsuppe med nudler, svampe og smilende æg

Græskarsuppe med nudler, svampe og smilende æg

30 min Hovedret

Har du hørt om ramen? Det er en japansk suppe med flere forskellige slags fyld. Vi har ladet os inspirere, men lavet en dansk version med vores færdige græskarsuppe - og fyld af nudler, kogte æg, spirer, soja og ingefær.

Mere inspiration

Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tip

Der er meget fyld i suppen. Vil du have den lidt mere suppeagtig og flydende, kan du komme 1-2 dl vand eller bouillon i.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8364 kJ / 1999 kcal

Næringsindhold pr. 100g

340 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 15,5 % 3,1 g
Kulhydrat: 50,8 % 10,2 g
Fedt: 33,7 % 3,1 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg. Smilende æg ligger lige midt imellem blødkogt og hårdkogt.

Ingredienser