Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke
30 min
•
Vores færdige græskarsuppe har her fået selskab af stegte rodfrugter og sprødstegt serrano skinke. Skal det gå ekstra hurtigt, kan en frossen rodfrugtblanding fint bruges. Nemmere bliver det ikke!
Ingredienser
Sprød serrano skinke
|
75 g
Serrano skinke i meget tynde skiver
|
|---|
Stegte rodfrugter
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
600 g
Blandede rodfrugter i mundrette stykker, fx gulerod, persillerod, rødbede og jordskok
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
Græskarsuppe
|
1 liter
Græskarsuppe
|
|---|
Tilbehør
|
1
Limefrugt i både
|
|
|---|---|
|
300 g
Groft landbrød - evt. ristet
|
Sådan gør du
Sprød serrano skinke
Stegte rodfrugter
Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for de friske rodfrugter kan du bruge en frossen rodfrugtblanding. Tag de frosne rodfrugter direkte fra fryseren og steg dem på samme måde som de friske.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 3,1 g |
| Fedt: | 2,6 g |
| Kulhydrat: | 12,1 g |