Gratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoa
45 min
•

Quinoa har et højt proteinindhold og derfor mætter denne fiskeret godt og smager dejligt.
Ingredienser
12
Enkelte skrubbefileter
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Grofthakkede basilikumblade
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Rød quinoa
|
10
Gulerødder i lange, tykke stave (ca. 750 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
320 g
Rød quinoa (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
8 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
Strimlede basilikumblade
|
---|
Sådan gør du
Gratinering:
Ca. 20 min. ved 225°.
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
24380 kJ / 5827 kcal
Næringsindhold pr. 100g
803 kJ / 192 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 24,2 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 26,6 g |
Fedt: | 19,4 % | 4,2 g |
