Gratineret hummer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

20 min

Halve hummere med sprød gratineret topping af æble, fennikel og ost. Flot og festligt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • dild

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk hummerne midt ned gennem ryggen og halen. Fjern mave, hjerne og tarm. Skrab kødet ud og hak det groft. Bland det med fennikel og æble og læg blandingen tilbage i skallerne. Læg de 4 halve hummere på en plade med alufolie. Fordel citronsaft, peber og ost henover. Spray med fedtstof og og gratiner dem øverst i ovnen - lige inden serveringen. Pynt med dild og server.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 53 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag