Gratineret mørbrad med appelsin og chili
45 min
•

Dejlig saftig mørbrad med frisk sauce af appelsin og chili, der bliver rundet godt af, af den gratinerede ost.
Ingredienser
1
Afpudset svinemørbrad
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
225 g
Fileter af appelsiner - 3 appelsiner
|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
4 spsk
Sød chilisauce
|
|
40 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Tilbehør
3 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
400 g
Dampede grønne bønner
|
Sådan gør du
Gratinering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
620 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 9,8 g |
Fedt: | 4,5 g |
Kulhydrat: | 16,9 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
