Gratineret sandwich med fiskefilet og rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Klassikeren stjerneskud har givet inspiration til denne lune sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g rødspættefileter
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 150 g optøede, frosne rejer
  • 1 agurk i korte stave (ca. 300 g)
  • ½ dl hakkede friske dildkviste
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens rødspættefileterne for eventuelle ben og del fileterne i 12 lige store stykker. Vend dem i mel og drys med salt. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fileterne ved kraftig-jævn varme i ca. 3 min. - vend fiskefileterne én gang undervejs.

Del imens rugbrødsskiverne i halve og smør brødet med pesto. Fordel tomatskiverne på brødet og drys med ost og salt. Gratiner rugbrødsskiverne midt i ovnen.

Kom de gratinerede tomatmadder på tallerkener - 3 madder til hver. Anret rødspættefileterne ovenpå og pynt med lidt rejer, agurk, dild og friskkværnet peber. Server straks sammen med resten af tilbehøret.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: