Gratineret sandwich med fiskefilet og rejer
30 min

Gratineret sandwich med fiskefilet og rejer

Klassikeren stjerneskud har givet inspiration til denne lune sandwich.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gratineret sandwich med fiskefilet og rejer

Klassikeren stjerneskud har givet inspiration til denne lune sandwich.

Antal portioner
  • 400 g rødspættefileter
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 150 g optøede, frosne rejer
  • 1 agurk i korte stave
  • ½ dl hakkede friske dildkviste
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rens rødspættefileterne for eventuelle ben og del fileterne i 12 lige store stykker. Vend dem i mel og drys med salt. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fileterne ved kraftig-jævn varme i ca. 3 min. - vend fiskefileterne én gang undervejs.

Del imens rugbrødsskiverne i halve og smør brødet med pesto. Fordel tomatskiverne på brødet og drys med ost og salt. Gratiner rugbrødsskiverne midt i ovnen.

Kom de gratinerede tomatmadder på tallerkener - 3 madder til hver. Anret rødspættefileterne ovenpå og pynt med lidt rejer, agurk, dild og friskkværnet peber. Server straks sammen med resten af tilbehøret.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 29 %
Print