Gratineret sandwich med fiskefilet og rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Klassikeren stjerneskud har givet inspiration til denne lune sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g rødspættefileter
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 150 g optøede, frosne rejer
  • 1 agurk i korte stave (ca. 300 g)
  • ½ dl hakkede friske dildkviste
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens rødspættefileterne for eventuelle ben og del fileterne i 12 lige store stykker. Vend dem i mel og drys med salt. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fileterne ved kraftig-jævn varme i ca. 3 min. - vend fiskefileterne én gang undervejs.

Del imens rugbrødsskiverne i halve og smør brødet med pesto. Fordel tomatskiverne på brødet og drys med ost og salt. Gratiner rugbrødsskiverne midt i ovnen.

Kom de gratinerede tomatmadder på tallerkener - 3 madder til hver. Anret rødspættefileterne ovenpå og pynt med lidt rejer, agurk, dild og friskkværnet peber. Server straks sammen med resten af tilbehøret.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: