Grillede grisebøffer med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Bøfferne får ekstra intens smag, da kødet bliver blandet med både ost og chili. Det passer godt til de milde grøntsager og den lidt hotte dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g skrubbede små kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 agurker (ca. 500 g)
  • 10 g smør
  • 4 rødløg i store tern (ca. 300 g)
  • 3 små hakkede fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg

Chilidressing

Grillede grisebøffer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og hold dem varme.

Flæk agurkerne, fjern kernerne med en teske og skær agurkerne i tykke skiver. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt agurk, hvidløg og salt og svits i yderligere ca. 1 min. Vend purløg og de nykogte lune kartofler i og smag til.

Chilidressing

Rør alle ingredenserne sammen (gem lidt chili til pynt) og stil chilidressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Grillede grisebøffer

Lad imens en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Ælt det hakkede kød godt sammen med ost, chili og salt. Form det til 4 flade bøffer. Grill bøfferne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side og derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend en gang undervejs.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag