Grillede nektariner med vanilje

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Afslut en grillaften med at lave dessert på de sidste gløder. Nektariner kan erstattes af anden moden frugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver nektarinerne og fjern stenene. Læg de halverede nektariner på grillen med skærefladen nedad. Grill dem ca. 3 min. eller til de er blevet gyldne og har fået striber. Tag dem af grillen og fordel honning og vaniljekorn i hullerne på de halve nektariner. Placer dem på grillen med fyldet opad og grill dem ca. 4 min. eller til de er gennemvarme. (Det er bedre at nektarinerne bliver lidt brændte end at de ikke er varme indeni). Server straks med yoghurt på toppen.

Tips

For at retten bliver vellykket, skal frugten være moden. Retten kan også laves med anden moden frugt, fx ananas, mango eller pærer. I stedet for havegrillen kan du bruge anvende en grillpande.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag