Grillede nektariner med vanilje

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Afslut en grillaften med at lave dessert på de sidste gløder. Nektariner kan erstattes af anden moden frugt.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver nektarinerne og fjern stenene. Læg de halverede nektariner på grillen med skærefladen nedad. Grill dem ca. 3 min. eller til de er blevet gyldne og har fået striber. Tag dem af grillen og fordel honning og vaniljekorn i hullerne på de halve nektariner. Placer dem på grillen med fyldet opad og grill dem ca. 4 min. eller til de er gennemvarme. (Det er bedre at nektarinerne bliver lidt brændte end at de ikke er varme indeni). Server straks med yoghurt på toppen.

Tips

For at retten bliver vellykket, skal frugten være moden. Retten kan også laves med anden moden frugt, fx ananas, mango eller pærer. I stedet for havegrillen kan du bruge anvende en grillpande.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: