Grillede svampe med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Store lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Krydderurteolie

  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk finthakkede friske merianblade
  • ½ spsk friske timianblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 500 g grillede kyllingefilet
  • 1 kg bagte kartofler
  • 300 g blade af friséesalat revet i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens svampene og fjern stilkene. Dup svampene tørre i køkkenrulle. Skær osten i små tern.

Krydderurteolie

Rør krydderurteolien sammen og smag den til - den må gerne være kraftig. Pensl svampene med olien. Grill svampene på stilkesiden først, til de får farve. Tag dem af grillen og fyld osten i hulrummene. Grill svampene med osten opad - til osten smelter. Tag dem af grillen og pensl dem med krydderurteolien. Server dem straks sammen med resten af krydderurteolien, kylling, bagte kartofler og salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: