Grillede svampe med ostefyld
30 min

Grillede svampe med ostefyld

Store lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede svampe med ostefyld

Store lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.

Antal portioner

Krydderurteolie

  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk finthakkede friske merianblade
  • ½ spsk friske timianblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 500 g grillede kyllingefileter
  • 1 kg bagte kartofler
  • 300 g blade af friséesalat revet i grove stykker

Fremgangsmåde:

Rens svampene og fjern stilkene. Dup svampene tørre i køkkenrulle. Skær osten i små tern.

Krydderurteolie

Rør krydderurteolien sammen og smag den til - den må gerne være kraftig. Pensl svampene med olien. Grill svampene på stilkesiden først, til de får farve. Tag dem af grillen og fyld osten i hulrummene. Grill svampene med osten opad - til osten smelter. Tag dem af grillen og pensl dem med krydderurteolien. Server dem straks sammen med resten af krydderurteolien, kylling, bagte kartofler og salat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %
Print