Grillede svampe med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Store lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Krydderurteolie

  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk finthakkede friske merianblade
  • ½ spsk friske timianblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 500 g grillede kyllingefilet
  • 1 kg bagte kartofler
  • 300 g blade af friséesalat revet i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens svampene og fjern stilkene. Dup svampene tørre i køkkenrulle. Skær osten i små tern.

Krydderurteolie

Rør krydderurteolien sammen og smag den til - den må gerne være kraftig. Pensl svampene med olien. Grill svampene på stilkesiden først, til de får farve. Tag dem af grillen og fyld osten i hulrummene. Grill svampene med osten opad - til osten smelter. Tag dem af grillen og pensl dem med krydderurteolien. Server dem straks sammen med resten af krydderurteolien, kylling, bagte kartofler og salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: