Grillet peberfrugtsalat med escabechefløde
1 time
•

Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.
Ingredienser
3
Rensede røde peberfrugter i kvarte (ca. 500 g)
|
---|
600 g
Melede kartofler i stave
|
|
---|---|
600 g
Knoldselleri i stave
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
16 skiver
Bacon (ca. 250 g)
|
Escabechefløde
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
200 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Escabechefløde
Grill for peberfrugter
Bagetid for kartofler og selleri
Bagetid for bacon
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 3,1 g |
Fedt: | 5,3 g |
Kulhydrat: | 10,7 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
