Grød med blåbær og hasselnødder
20 min
•
&format=webp)
En overraskende lækker rå grød med blåbær og hasselnødder - super nem og fyldig morgenmad, som også kan laves over-night!
Ingredienser
2 dl
Kærnemælk (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
100 g
Kvark, skyr eller græsk yoghurt
|
|
1
Syrligt æble i tern, fx elstar (ca. 100 g)
|
|
100 g
Rugflager, havre- eller bygflager (ca. 2 dl)
|
|
50 g
Blåbær
|
|
1
Moden banan i mindre stykker (ca. 100 g)
|
25 g
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Rør grøden sammen aftenen før servering og stil den tildækket på køl til næste morgen. Rør lidt ekstra kærnemælk eller kefir i inden servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3114 kJ / 744 kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 18,1 % | 4,9 g |
Fedt: | 18,7 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 63,2 % | 17,2 g |
