I stedet for grillen kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande.
8915 kJ / 2131 kcal
256 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30,5 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 6,1 g |
Fedt: | 28,8 % | 2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ spsk
Finthakket frisk oregano
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
100 g
Smuldret salatost i tern
|
5 skiver
Bacon
|
---|
1 kg
Skrubbede små nye kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
3 dl
Grofthakkede friske krydderurter, fx dild, persille og kørvel
|
|
300 g
Optøede, frosne ærter
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Cherrytomater i halve
|
|
3 spsk
Kapers - uden lage
|
Friske krydderurter
|
---|