Grøn pastasauce til kyllingekødboller
30 min
•

Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.
Ingredienser
Kyllingekødboller
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
3 spsk
Hakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Grøn pastasauce
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
300 g
Broccoli i buketter
|
|
1
Grøn squash i tern (ca. 200 g)
|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
1
Grøn chilipeber i tynde ringe
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
Tilbehør
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti - koges
|
|
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
Sådan gør du
Kyllingekødboller
Grøn pastasauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
290 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 5,4 g |
Fedt: | 2 g |
Kulhydrat: | 7,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
