Grønkålswrap med krammekål

Grønkålswrap med krammekål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

De grønne wraps er gode for både øje og mave. Krammekålen er nem at tygge, fordi den bliver krammet med salt ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dej til grønkålswraps

  • 50 g rensede grønkålsblade
  • 4 dl mælk
  • 4 æg
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g majsmel (ca. 4½ dl)
  • 4 spsk hvedemel

Pastinakker

  • 10 g smør
  • 3 pastinakker i korte stave (ca. 250 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør

Kvarkcreme

Krammekål

  • 3 pærer i lange både, fx conference (ca. 250 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej til grønkålswraps

Blend grønkålen med mælk og æg, fx med en stavblender, til kålen er finthakket. Pisk salt og de 2 slags mel i grønkålsblandingen. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Pastinakker

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg pastinakstavene ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 5 min. Drys med salt og hold pastinakkerne varme.

Pisk dejen op inden bagning. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande (ca. 24 cm i diameter). Kom ca. 1 dl dej i panden og bag pandekagen ved kraftig til jævn varme, ca. 1 min. på hver side. Bag 8 pandekager i alt. Hold dem lune.

Kvarkcreme

Rør alle ingredienser sammen og smag til.

Krammekål

Riv eller klip grønkålsbladene i mindre stykker og kom dem i en skål. Kom osteternene i kålen og kram det godt sammen. Bland abrikoserne med kål og ost.

Smør de lune wraps med kvarkcreme. Vend pærerne i citronsaft og fordel dem i pandekagerne sammen med lune pastinakker og krammekål. Rul pandekagerne tæt sammen om fyldet og skær evt. hver wrap over i to.

Tip

Du kan pakke wrapsene ind i madpapir eller bagepapir, hvis de skal spise on-the-go.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 28 %

Print

Andre gode forslag