Grønkålswrap med krammekål

Grønkålswrap med krammekål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

De grønne wraps er gode for både øje og mave. Krammekålen er nem at tygge, fordi den bliver krammet med salt ost.

Ingredienser

Antal portioner

Dej til grønkålswraps

  • 50 g rensede grønkålsblade
  • 4 dl mælk
  • 4 æg
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g majsmel (ca. 4½ dl)
  • 4 spsk hvedemel

Pastinakker

  • 10 g smør
  • 3 pastinakker i korte stave (ca. 250 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør

Kvarkcreme

Krammekål

  • 3 pærer i lange både, fx conference (ca. 250 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej til grønkålswraps

Blend grønkålen med mælk og æg, fx med en stavblender, til kålen er finthakket. Pisk salt og de 2 slags mel i grønkålsblandingen. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Pastinakker

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg pastinakstavene ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 5 min. Drys med salt og hold pastinakkerne varme.

Pisk dejen op inden bagning. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande (ca. 24 cm i diameter). Kom ca. 1 dl dej i panden og bag pandekagen ved kraftig til jævn varme, ca. 1 min. på hver side. Bag 8 pandekager i alt. Hold dem lune.

Kvarkcreme

Rør alle ingredienser sammen og smag til.

Krammekål

Riv eller klip grønkålsbladene i mindre stykker og kom dem i en skål. Kom osteternene i kålen og kram det godt sammen. Bland abrikoserne med kål og ost.

Smør de lune wraps med kvarkcreme. Vend pærerne i citronsaft og fordel dem i pandekagerne sammen med lune pastinakker og krammekål. Rul pandekagerne tæt sammen om fyldet og skær evt. hver wrap over i to.

Tip

Du kan pakke wrapsene ind i madpapir eller bagepapir, hvis de skal spise on-the-go.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print