Grøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dip
2 timer
•
Arbejdstid: 50 min
•
&format=webp)
Farvestrålende og lækre grøntsagsfrikadeller med paneer, ærter, majs og mynte - her serveret med tomatsalsa og en dip af salatost. Lav evt. paneeren dagen før.
Ingredienser
Paneer
1 liter
Mælk eller sødmælk
|
|
---|---|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tomatsalsa
500 g
Blommetomater i små tern
|
|
---|---|
1
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Strimlede mynteblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Dip
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
50 g
Valnøddekerner - gem lidt til pynt
|
|
½ dl
Bredbladet persille - gem lidt til pynt
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Lille fed hvidløg
|
|
½ tsk
Mild paprika - gem lidt til pynt
|
Grøntsagsfrikadeller
75 g
Majs
|
|
---|---|
50 g
Optøede ærter
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
1 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
1
Æg
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
---|
Tilbehør
4
Ristede fuldkornspitabrød
|
---|
Sådan gør du
Paneer
Tomatsalsa
Dip
Grøntsagsfrikadeller
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
362 kJ / 86 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,5 g |
Protein: | 4,4 g |
Fedt: | 3,8 g |
Kulhydrat: | 8,6 g |
