Grøntsagsfrikassé med sprøde fennikelfrø

Grøntsagsfrikassé med sprøde fennikelfrø

45 min Hovedret
En smuk og delikat grøntsagsfrikassé fyldt med sprøde grøntsager. På toppen er der et drys af ristede, sprøde fennikelfrø, som lige giver det ekstra pift. Grøntsagsfrikasséen er lidt fin og festlig, så vil du servere vegetarmad for dine gæster, er den et godt bud. Skal du have en enkelt vegetar eller to på besøg, kan du også lave grøntsagsfrikassén og så supplere med kogt kyllingekød i retten, til dem som gerne vil spise kød. Det er nemt, at du kan lave næsten det samme til alle.
Mere inspiration

Kan du bruge flere opskrifter på vegetarmad, som nemt kan serveres til dem der også spiser kød.

Velbekomme!
Tips

I stedet for et drys af fennikelfrø, kan du bruge ristde frø af spidskommen eller rå dildfrø. Eller du kan servere et drys af hakkede, salte mandler. Du kan skifte madlavningsfløde 8% ud med 15% eller med piskefløde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7986 kJ / 1909 kcal

Næringsindhold pr. 100g

386 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 14,6 % 3,3 g
Kulhydrat: 57 % 13 g
Fedt: 28,4 % 3 g

Ingredienser