Kan du bruge flere opskrifter på vegetarmad, som nemt kan serveres til dem der også spiser kød.
I stedet for et drys af fennikelfrø, kan du bruge ristde frø af spidskommen eller rå dildfrø. Eller du kan servere et drys af hakkede, salte mandler. Du kan skifte madlavningsfløde 8% ud med 15% eller med piskefløde.
7536 kJ / 1801 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 15 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 11,9 g |
Fedt: | 29,4 % | 2,9 g |
Grøntsagsbouillon
|
3 dl |
---|---|
Stilke fra bredbladet persille eller 2 stilke løvstikke
|
5 |
Skrabede eller skrubbede små kartofler
|
400 g |
Flækkede, skrabede eller skrubbede små gulerødder - gerne med top
|
200 g |
Pillede runde skalotteløg (ca. g)
|
200 g |
Rensede radiser i hele og halve - gerne med top
|
150 g |
Flækkede slikærter
|
150 g |
Bælgede edamamebønner
|
150 g |
¼ liter | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Fennikelfrø
|
1 spsk |
---|
Friske løvstikkeblade revet i grove stykker
|
1 dl persilleblade eller 1 dl |
---|
Durumbrød
|
240 g |
---|