Grøntsagsfrikassé med sprøde fennikelfrø

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En smuk og delikat frikassé fyldt med sprøde grøntsager. På toppen er der et drys af ristede fennikelfrø, som lige giver det ekstra pift.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 5 stilke fra bredbladet persille eller 2 stilke løvstikke
  • 400 g skrabede eller skrubbede små kartofler
  • 200 g flækkede, skrabede eller skrubbede små gulerødder - gerne med top
  • 200 g pillede runde skalotteløg
  • 150 g rensede radiser i hele og halve - gerne med top
  • 150 g flækkede slikærter
  • 150 g bælgede edamamebønner (sojabønner)
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Drys

  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 dl persilleblade eller 1 dl friske løvstikkeblade revet i grove stykker

Tilbehør

  • 240 g durumbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, persille eller løvstikke og kartofler i kog i en stor gryde. Kog kartoflerne ved jævn varme og under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt gulerødder og løg og kog, stadig under låg, i ca. 7 min. Fjern stilkene, tilsæt radiser, slikærter, edamamebønner, flødefraiche, salt og peber og kog frikasséen ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. Smag til.

Drys

Kom imens fennikelfrøene i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min.

Fordel grøntsagsfrikasséen i dybe tallerkener og server med persille- eller løvstikkeblade og drys af sprøde, ristede fennikelfrø. Spis brød til, så I kan søbe den gode sauce op.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag