I stedet for et drys af fennikelfrø, kan du bruge ristde frø af spidskommen eller rå dildfrø. Eller du kan servere et drys af hakkede, salte mandler. Du kan skifte madlavningsfløde 8% ud med 15% eller med piskefløde.
9358 kJ / 2237 kcal
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 11,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 11,6 g |
Fedt: | 45 % | 5,5 g |
Kan du bruge flere opskrifter på vegetarmad, som nemt kan serveres til dem der også spiser kød.
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
5
Stilke fra bredbladet persille eller 2 stilke løvstikke
|
|
400 g
Skrabede eller skrubbede små kartofler
|
|
200 g
Flækkede, skrabede eller skrubbede små gulerødder - gerne med top
|
|
200 g
Pillede runde skalotteløg (ca. g)
|
|
150 g
Rensede radiser i hele og halve - gerne med top
|
|
150 g
Flækkede slikærter
|
|
150 g
Bælgede edamamebønner
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Fennikelfrø
|
---|
1 dl persilleblade eller 1 dl
Friske løvstikkeblade revet i grove stykker
|
---|
240 g
Durumbrød
|
---|