Her har du endnu en opskrift med pasta og masser af farvestrålende grøntsager.
Du kan bruge stort set alle slags grøntsager i grøntsagsgryden, blot du sørger for at have de 2 dåser hakkede tomater og den ene dåse bønner i chilisauce med. Du skal bruge 600-700 g klargjorte grøntsager.
10088 kJ / 2411 kcal
359 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 18,6 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 67,2 % | 14,2 g |
Fedt: | 14,2 % | 1,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Smør
|
20 g |
---|---|
Bladselleri i skrå skiver (ca. 100 g)
|
4 stilke |
Finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Gulerødder i mindre stykker (ca. 100 g)
|
2 |
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
2 dåser |
Vand
|
¼ liter |
Tørret pasta, fx skruer
|
200 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Afdryppede majs (ca. 350 g)
|
1 dåse |
Bønner i chilisauce (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Finthakkede frisk basilikum
|
1 dl |
Stødt chili
|
¼ tsk |
2½ dl | |
Ravigottesauce
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friske basilikum
|
---|
Groft brød
|
200 g |
---|