Grøntsagstærte med sprøde grønne grøntsager - både smuk og velsmagende! Denne grøntsagstærte består en en sprød tærtebund med fuldkornsmel og et lækkert fyld af salatost, æg og mælk. Den er smuk og nem at lave - både i en aflang tærteform som her, men også i en rund tærteform. Asparges og forårsløg er lækre grøntsager med masser af smag, men du kan variere denne grøntsagstærte i det uendelige - alt efter sæson.
Lyst til tomattærte? Så prøv denne klassiker...
Erstat de spæde sommergrøntsager med fx broccoli, porrer og letkogte gulerødder. Lav tærten i en rund tærteform (ca. 22 cm i diameter) i stedet for en aflang.
8788 kJ / 2100 kcal
910 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 13,8 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 27,2 % | 14,6 g |
Fedt: | 59 % | 14,5 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.