Erstat de spæde sommergrøntsager med fx broccoli, porrer og letkogte gulerødder. Lav tærten i en rund tærteform (ca. 22 cm i diameter) i stedet for en aflang.
8741 kJ / 2089 kcal
905 kJ / 216 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 13,6 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 27,1 % | 14,4 g |
Fedt: | 59,3 % | 14,5 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
120 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
60 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
2 spsk
Vand
|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Rensede grønne asparges (ca. 100 g)
|
|
1½ bundt
Rensede forårsløg (ca. 150 g)
|