Grove pizzasnegle
60+ min

Grove pizzasnegle

Pizzasneglene er bagt med hvid hvedemel, som giver en grovere snegl, der mætter godt.
Fryseegnet
Bedømmelse (45 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grove pizzasnegle

Pizzasneglene er bagt med hvid hvedemel, som giver en grovere snegl, der mætter godt.

2 pizzasnegle pr. person

Antal portioner

Pizzadej

  • 1½ dl vand
  • 10 g gær
  • 1 fintrevet gulerod
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g hvid hvedemel - fintformalet fuldkornshvede (ca. 3½ dl)

Fyld

Fremgangsmåde:

Pizzadej

Hæld vandet i en skål og rør gær og gulerod ud heri. Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).

Fyld

Bland tomatpuré, persillerod og salt. Smør blandingen på dejpladen og fordel pølse og ost ovenpå. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver. Læg sneglene på et stykke bagepapir. Bøj den yderste dejende ind under hver snegl og tryk dem let. Lad pizzasneglene efterhæve i ca. 20 min. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag sneglene midt i ovnen.

Tip

Af pizzadejen kan man lave sprøde snackstænger. Rul dejen ud til en tynd plade (ca. 32 x 36 cm), læg den på et stykke bagepapir og pensl med 1 spsk olivenolie. Drys med ½ tsk havsalt. Skær forsigtigt dejen i strimler (ca. 2 x 18 cm) og træk bagpapiret over på en varm bageplade. Bag snackstængerne midt i ovnen i ca. 12 min.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Tips

Lun dem inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %
Print