Gulerodstærte
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Mangler du inspiration til hovedretten? Så prøv denne lækre og vegetariske opskrift på gulerodstærte. Retten er er nem og hurtig at tilberede.
Ingredienser
Dej
|
50 g
Koldt smør
|
|
|---|---|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Vand
|
Fyld
|
200 g
Groftrevne gulerødder
|
|
|---|---|
|
3
Store hakkede løg
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
2 tsk
Hakket frisk timian
|
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
|
3 dl
Mælk
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Gulerodstærte kan fryses efter bagning. Der er ingen bund i tærten, så den er en blanding af tærte og pie.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
650 kJ / 155 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 4,8 g |
| Fedt: | 9,3 g |
| Kulhydrat: | 13,2 g |