Gyoza i fad
30 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Gyoza i fad – nem og lækker aftensmad med asiatisk twist. Gyoza i fad er en genial og hurtig hverdagsret, hvor de sprøde japanske dumplings bages sammen med grøntsager og en smagfuld sauce. En nem måde at lave gyoza på uden at stå og stege dem enkeltvis – og hele familien elsker det! Perfekt til travle dage, hvor du vil have noget lækkert, varmt og grønt på bordet.

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Rød karrypasta
|
|
2
Knust fed hvidløg
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
2 tsk
Fiskesauce
|
|
2 tsk
Sesamolie
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
|
1
Peberfrugt i grove stykker
|
|
300 g
Gyozaer
|
Toppings
4
Fintsnittet forårsløg
|
|
---|---|
1 håndfuld
Finthakket frisk koriander
|
|
1 spsk
Ristede sesamfrø
|
Sådan gør du
Du kan sagtens tilføje eller bruge andre grøntsager i retten, fx squash, spidskål eller bok choy.
