Gyoza i fad

30 min
Arbejdstid: 10 min
Gyoza i fad

Gyoza i fad – nem og lækker aftensmad med asiatisk twist. Gyoza i fad er en genial og hurtig hverdagsret, hvor de sprøde japanske dumplings bages sammen med grøntsager og en smagfuld sauce. En nem måde at lave gyoza på uden at stå og stege dem enkeltvis – og hele familien elsker det! Perfekt til travle dage, hvor du vil have noget lækkert, varmt og grønt på bordet.

Martin Wiese Lyngholm
Martin Wiese Lyngholm Content Creator
Ny
NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

2½ dl Madlavningsfløde
1 spsk Rød karrypasta
2 Knust fed hvidløg
1 spsk Sojasauce
2 tsk Fiskesauce
2 tsk Sesamolie
75 g Babyspinatblade
1 Peberfrugt i grove stykker
300 g Gyozaer

Toppings

4 Fintsnittet forårsløg
1 håndfuld Finthakket frisk koriander
1 spsk Ristede sesamfrø

Sådan gør du

  • Kom madlavningsfløde, karrypasta, hvidløg, soja, fiskesauce og sesamolie i et ovnfast fad. Rør ingredienserne godt sammen.
  • Tilsæt spinatblade og vend det godt rundt i blandingen.
  • Tilsæt rød peberfrugt og gyozaer - kom fadet i ovnen og bag det i ca. 20 min. ved 200° - varmluft.
  • Top med forårsløg, koriander og sesamfrø.

Du kan sagtens tilføje eller bruge andre grøntsager i retten, fx squash, spidskål eller bok choy.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/gyoza-i-fad/