Gyoza i fad

Gyoza i fad – nem og lækker aftensmad med et asiatisk twist. Gyoza i fad er en genial og hurtig hverdagsret, hvor de sprøde japanske dumplings bages sammen med grøntsager og en smagfuld sauce. En nem måde at lave gyoza på uden at stå og stege dem enkeltvis – og hele familien elsker det! Perfekt til travle dage, hvor du vil have noget lækkert, varmt og grønt på bordet.

Ingredienser
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Rød karrypasta
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
2 tsk
Fiskesauce
|
|
2 tsk
Sesamolie
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
|
1
Peberfrugt i grove stykker
|
|
300 g
Gyozaer
|
Toppings
4
Fintsnittede forårsløg
|
|
---|---|
1 håndfuld
Finthakket frisk koriander
|
|
1 spsk
Ristede sesamfrø
|
Server fx med
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
Chiliolie
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan sagtens tilføje eller bruge andre grøntsager i retten, fx squash, spidskål eller bok choy.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
450 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 4 g |
Fedt: | 5,5 g |
Kulhydrat: | 10,5 g |
Nem og lækker aftensmad med et asiatisk twist. Gyoza i fad er en genial og hurtig hverdagsret, hvor de sprøde japanske dumplings bages sammen med grøntsager og en smagfuld sauce. En nem måde at lave gyoza på uden at stå og stege dem enkeltvis – og hele familien elsker det!
