Hakkebøf med biks og små spejlæg
30 min
•
Hakkebøf med biks og små spejlæg giver velsmagende og lækre smørrebrødssnitter. Glæd dig til sætte tænderne i denne danske klassisker.
Ingredienser
Kartoffelbiks
|
4
Skrællede kartofler
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Finthakkede forårsløg
|
|
|
10 g
Smør
|
|
|
1 spsk
Worcestershiresauce
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
10 g
Smør
|
|
8
Vagtelæg
|
|
|---|---|
|
10 g
Smør
|
|
4 skiver
Fuldkornsrugbrød
|
|
|---|---|
|
8 skiver
Syltede rødbeder
|
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
Sådan gør du
Kartoffelbiks
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
542 kJ / 129 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 9,4 g |
| Fedt: | 4,3 g |
| Kulhydrat: | 13,1 g |