Halloween focaccia
12 timer
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•
Lav en (u)hyggelig halloween focaccia med sprød skorpe, rosmarin og dekorative oliven-edderkopper som pynt. Perfekt til halloweenfesten som et kreativt madbrød – og helt oplagt som tilbehør til græskarsuppe. En nem og enkel opskrift med masser af wow-effekt🕷️
Ingredienser
Dag 1
|
5 dl
Koldt vand
|
|
|---|---|
|
9 g
Gær
|
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
|
100 g
Fuldkornsspeltmel eller anden fuldkornshvede
|
|
|
100 g
Revet squash
|
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
|
600 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
|
5 spsk
Olivenolie - til fadet
|
Dag 2
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
Sorte oliven - til pynt
|
|
|
Flagesalt
|
|
|
4
Rosmarinkviste
|
Sådan gør du
Dag 1
Dag 2
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
920 kJ / 220 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 6,1 g |
| Fedt: | 7,3 g |
| Kulhydrat: | 32,1 g |