Halloween focaccia
12 timer
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•

Lav en (u)hyggelig halloween focaccia med sprød skorpe, rosmarin og dekorative oliven-edderkopper som pynt. Perfekt til halloweenfesten som et kreativt madbrød – og helt oplagt som tilbehør til græskarsuppe. En nem og enkel opskrift med masser af wow-effekt🕷️
Ny
Ingredienser
Dag 1
5 dl
Koldt vand
|
|
---|---|
9 g
Gær
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
100 g
Fuldkornsspeltmel eller anden fuldkornshvede
|
|
100 g
Revet squash
|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
600 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
5 spsk
Olivenolie - til fadet
|
Dag 2
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
Sorte oliven - til pynt
|
|
Flagesalt
|
|
4
Rosmarinkviste
|
Sådan gør du
Dag 1
Dag 2
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14022 kJ / 3351 kcal
Næringsindhold pr. 100g
920 kJ / 220 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,2 % | 6,1 g |
Fedt: | 29,5 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 59,3 % | 32,1 g |
