Honningristet havre til yoghurt
15 min
•
Honningristet havre er et dejligt sprødt drys som er nemt at lave og skønt at have på lager. Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten - eller brug den i koldskål eller sammen med frugt og creme til en hurtig trifli.
Ingredienser
Honningristet havre
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
|
80 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
6 dl
Yoghurt naturel
|
|
|---|---|
|
250 g
Friske bær, fx hindbær og blåbær
|
Sådan gør du
Honningristet havre
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug honningristet havre på koldskål eller i stedet for makroner i en hurtig trifli.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 3,2 g |
| Fedt: | 3,5 g |
| Kulhydrat: | 11,2 g |