Amerikanske havregrynspandekager
1 time
•
Arbejdstid: 1 time
Fryseegnet
•
&format=webp)
Her har du en opskrift på amerikanske havregrynspandekager. De er virkelig en ekstra forkælelse til morgenmaden - eller måske til et mellemmåltid senere på dagen. Pandekagerne er nemme at lave, de smager himmelsk og er et godt bud til at dække lækkersulten i utide.
Ingredienser
Amerikanske havregrynspandekager
2
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Mælk eller kærnemælk
|
|
60 g
Havregryn (ca. 1 dl)
|
|
80 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
10 g
Smør til stegning
|
Tilbehør
½
Frisk ananas
|
|
---|---|
½ dl
Ahornsirup
|
Sådan gør du
Amerikansk havregrynspandekager
Servering af pandekager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server din yndlingfrugt og evt lidt skyr eller yoghurt som ekstra tilbehør til pandekagerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4935 kJ / 1180 kcal
Næringsindhold pr. 100g
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,6 % | 4 g |
Fedt: | 18,7 % | 3 g |
Kulhydrat: | 69,7 % | 24,2 g |
