Havregrynsscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Der er kærnemælk, kanel og rosiner i disse herlige scones. Nyd dem lune til fx et glas iskold mælk eller en kop dampende varm te.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 2 æg
  • 2 spsk akaciehonning
  • 50 g blødt smør
  • 1 dl kærnemælk
  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 50 g rosiner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene med honning. Rør det bløde smør ud i æggene sammen med kærnemælken. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen. Rul dejen ud (ca. 1½ cm tyk) på et meldrysset bord. Udstik 12 scones med et glas eller lignende. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl med æg. Bag havregrynsscones"ne midt i ovnen - de skal være hævede og gyldne i kanten.

Scones serveres lune og nybagte med smør - og gerne med et glas mælk eller en kop te.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag