Havregrynsscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Der er kærnemælk, kanel og rosiner i disse herlige scones. Nyd dem lune til fx et glas iskold mælk eller en kop dampende varm te.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 2 æg
  • 2 spsk akaciehonning
  • 50 g blødt smør
  • 1 dl kærnemælk
  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 50 g rosiner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene med honning. Rør det bløde smør ud i æggene sammen med kærnemælken. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen. Rul dejen ud (ca. 1½ cm tyk) på et meldrysset bord. Udstik 12 scones med et glas eller lignende. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl med æg. Bag havregrynsscones"ne midt i ovnen - de skal være hævede og gyldne i kanten.

Scones serveres lune og nybagte med smør - og gerne med et glas mælk eller en kop te.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: